DESPRE NOI

Introducere

Dincolo de denumirea care poate părea pompoasă, se află o mână de oameni care se încăpățânează să schimbe lumea. De fapt, s-o facă mai bună. Pentru că potențialul românesc, care e mare, traversează granițele și se duce unde e bine și valorificat, iar aici, totul e din rău în mai corupt de la o zi la alta. Ăsta ar fi unul dintre motivele pentru care am pus bazele Colegiului Privat de Informatică. Pentru că viitorul se construiește prin educație, pentru că domeniul informaticii e vag pentru cei mai mulți și pentru că vrem să punem umărul la România de după Centenar.

Ce servicii oferim?

Cursuri complete și pe înțelesul tuturor. De la mic, la mare, avem o opțiune pentru fiecare. Deocamdată, începem cu cei mici, pentru că bazele se pun încă din copilărie. Găsești aici oferta noastră de cursuri. De asemenea, avem în plan soluții pentru cei care au pornit deja în călătoria asta, vom veni cu noutăți în întâmpinarea lor și cu ponturi de învățare ușoară, rapidă și sigură. Și nu ne oprim aici. Dacă-ți descoperim talentul, promitem să te sprijinim să-l integrezi cumva, undeva. Ne place să conectăm oameni buni și te putem prezenta cuiva despre care știm că are nevoie de o persoană ca tine.

Ce facem diferit?

Călătoria. Ne bazăm pe oameni cu experiență în domeniul IT, care fac asta în primul rând din pasiune. NU propunem vreo soluție magică, din contră: ne plac realismul și lucrurile concrete.

Cine sunt clienții noștri?

Beginneri- copii și adulți care vor să cunoască domeniul; profi- cei care fac deja parte din industrie, dar care vor perfecționare; și o nișă nouă- seniorii: ne propunem să scoatem bunicii din casă o dată pe săptămână și să-i învățăm lucruri elementare: cum să scrie un e-mail, să folosească aplicații care să le facă viața mai ușoară și să rămână conectați.

Competiția

Nu-i numim competitori. Ci companii și oameni de la care avem ce învăța. Pentru că s-au gândit să intre în industrie înaintea noastră, deci experiența, succesul, dar și eșecul lor pot fi lecții pentru noi.