Echipa Încântați de cunoștință!

Teoretic, suntem câteva persoane care cred că educația stă la baza formării oricui. Vrem să punem umărul pentru o Românie mai prosperă, mai puternică, mai frumoasă. Practic, suntem mai puțin de o mână de oameni, dar avem motivație cât pentru 100, iar asta e tot ce contează.

Adrian

Adrian trainer

Adrian are experiență de peste 10 ani în domeniul IT, iar în ultimii 8, s-a ocupat de programare. Crede că sistemul de învățământ de la noi nu te pregătește pentru un job real și înceracă să acopere, cumva, golul acesta. Vrea să facă parte dintre cei care încep un update al educației și să dea mai departe tot ce știe.

Dorin

Dorin trainer

Dorin a terminat cursurile Academiei de Studii Economice și de nouă ani, lucrează în domeniul IT. E pasionat de tehnologii noi, de modul în care evoluăm cu ajutorul gadget-urilor și are multă răbdare.

Ana

Ana sales & management

Ana are experiență de 8 ani în domeniul vânzărilor. Spune că reușește să vândă doar atunci când ea însăși testează produsul și are încredere deplină în el. Fiica ei deja a urmat unele dintre cursurile noastre și e înscrisă la următoarele.

Mihaela

Mihaela marketing specialist

Pe Mihaela o auzi la radio. Lucrează și în departamentul de comunicare al unui dealer auto. Îi place să învețe tot timpul, crede că educația este aproape sinonimă cu evoluția.